Disable Preloader

Nasihat Kewangan Peribadi

KHIDMAT YANG KAMI SEDIAKAN
BERKHIDMAT UNTUK
PELANGGAN KAMI!

Pelanggan adalah sebab perniagaan wujud. Menjaga pelanggan itu gembira bermaksud responsif terhadap keperluan dan kehendak mereka. Pengalaman perkhidmatan pelanggan yang baik dapat mengubah pelanggan satu kali menjadi pelanggan berulang seumur hidup. Orang suka berkongsi pengalaman baik mereka. Perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dapat berubah menjadi yang positif.

Jadi apa yang anda perlukan? Kami mendengar keperluan anda dan setelah memahami, kami akan terus membuat rancangan yang paling sesuai dengan keperluan anda. Tidak ada dua rancangan yang serupa, itu kerana keperluan setiap orang berbeza. Menjadi penasihat kewangan. kami mempunyai kelebihan kerana mempunyai banyak syarikat insurans yang bekerjasama dengan kami untuk memberi anda pelbagai pilihan rancangan yang tersedia di pasaran, di dalam dan luar negara, kumpulan umur dan keadaan kesihatan anda.

Sekiranya anda mempunyai masa, anda juga boleh menggunakan ringkasan rancangan khas kami untuk melihat apa yang ada di pasaran yang sesuai dengan anda dan menghubungi kami setelah anda memutuskan. Anda akan kagum dengan pilihan di hujung jari anda!

Nasihat Kewangan Peribadi

Perlindungan Hayat

Hidup adalah segalanya tetapi boleh diramalkan. Tinggalkan warisan atau lindungi pendapatan anda. Beri diri anda dan orang yang anda sayangi keselesaan untuk mengetahui apa yang akan terjadi, kehidupan mereka perlu diteruskan apabila anda sudah lama tiada.

Perlindungan Perubatan - Insurans Hayat

Mendapatkan diri dan keluarga anda perlindungan perubatan yang tepat sangat penting untuk mencegah kemungkinan berlakunya kemerosotan. Dengan inflasi perubatan yang semakin meningkat, sangat penting untuk mempunyai pilihan.

Perlindungan Perubatan - Insurans Am

Mendapatkan diri dan keluarga anda perlindungan perubatan yang tepat sangat penting untuk mencegah kemungkinan berlakunya kemerosotan. Dengan inflasi perubatan yang semakin meningkat, sangat penting untuk mempunyai pilihan.

Perlindungan Penyakit Kritikal

Dari peringkat awal hingga peringkat lanjut. Cari pelan yang boleh melindungi anda pada bila-bila masa. Pelan perlindungan penting yang akan melindungi anda daripada 36 penyakit kritikal utama, dapat memberi anda ketenangan fikiran.

Perlindungan Wanita

Di belakang semua lelaki yang berjaya, adanya wanita. Lindungi wanita dengan mendapatkan perlindungan yang tepat, sama ada anda masih bujang atau sudah berkahwin.

Simpanan & Pelaburan

Simpanan yang berdisiplin membantu merancang kewangan anda - sama ada untuk bersara di Ipoh, membeli rumah baru di Kinrara atau memenuhi keperluan pendidikan anak anda di London.

Pelan Gadai Janji

Beri kepastian hidup orang tersayang dengan mendapatkan rancangan gadai janji yang tepat untuk menghapus sebarang komitmen kewangan yang mungkin mereka tanggung sekiranya anda sudah tiada.