Disable Preloader

WORKSITE MARKETING

KHIDMAT YANG KAMI SEDIAKAN
FAEDAH UNTUK
PEKERJA !

Pekerja adalah sebab wujudnya perniagaan. Memastikan pekerja tersebut gembira bermakna responsif terhadap keperluan dan kehendak mereka. Pengalaman perkhidmatan perkerja yang baik boleh mengubah pelanggan sekali sahaja menjadi pekerja berulang seumur hidup. Setiap orang berkongsi pengalaman mereka. Perkhidmatan pekerja yang cemerlang boleh bertukar menjadi perkataan positif dari mulut ke mulut

Memperkenalkan, faedah pelan tambah nilai pemasaran tapak kerja. Pelan Penghospitalan & Pembedahan yang berdiri sendiri dan boleh diperbaharui yang direka untuk pekerja yang telah dilindungi di bawah Skim Penghospitalan dan Pembedahan Kumpulan yang disediakan oleh majikan mereka. Ia memberikan anda perlindungan tambahan berterusan tanpa gangguan walaupun anda tidak lagi bekerja atau tidak lagi menerima perlindungan sedemikian daripada majikan anda, memberikan anda kebebasan untuk menikmati kehidupan tanpa kebimbangan untuk masa depan.

Ia berfungsi sebagai rakan kongsi sepanjang hayat anda dalam keselamatan kesihatan dan kewangan, memperkasakan anda untuk menjaga kesejahteraan anda hari ini untuk mendapatkan ketenangan fikiran sepanjang hayat anda.

JENIS INSURANS

ETIQA Conventional (Easymedic)

Pelan perubatan berpatutan untuk melindungi diri anda dan keluarga anda.

ALLIANZ Conventional (Flexmed Choice)

Menjaga kesihatan anda dengan perlindungan tambahan untuk masa hadapan.

ETIQA Takaful (Mutiara Plus)

Pelan takaful komprehensif yang menyediakan perlindungan 24 jam kepada anda dan orang tersayang sekiranya ditimpa musibah. Pelan Takaful MP boleh diperluaskan kepada pasangan dan anak-anak mereka.