Disable Preloader

ALLIANZ Conventional (Flexmed Choice)

FlexMed Choice

Allianz FlexMed Choice ialah Pelan Penghospitalan & Pembedahan yang boleh diperbaharui terjamin yang direka untuk pekerja yang telah dilindungi di bawah Skim Penghospitalan & Pembedahan Kumpulan yang disediakan oleh majikan mereka. Ia menyediakan perlindungan tambahan tanpa gangguan di luar pekerjaan, dengan pelan boleh ditolak unik untuk perlindungan perubatan maksimum pada premium yang lebih rendah.

Key Benefits

Tawarkan 4 pelan berbeza boleh ditolak, direka untuk menampung perbelanjaan anda yang layak melebihi jumlah boleh ditolak yang mungkin dibayar di bawah perlindungan yang disediakan oleh majikan anda.

Kekal dilindungi dengan perlindungan yang berterusan selepas meninggalkan pekerjaan dan pilihan untuk menukar kepada pelan boleh ditolak sifar pada umur 60 tahun.

Terima faedah rawatan tambahan, seperti perlindungan untuk rawatan Pesakit Luar, ujian genomik untuk kanser, pembayaran balik untuk perkhidmatan kesihatan dan banyak lagi.

Tanpa tunai - tanpa kerumitan Pengalaman.

Akses kepada Allianz Care@Home yang menyediakan rawatan bantuan perubatan di rumah anda, dan Pendapat Perubatan Kedua Antarabangsa